over mij

In 2010 is het duidelijk dat mijn moeder Alzheimer heeft. Eerdere signalen waren er, maar het is ons als kinderen toen niet gelukt om dit bespreekbaar te krijgen. Herkenbaar vermoed ik zo. Inmiddels zijn we al wat jaren verder en terugkijkend zie ik hoe toen de basis is gelegd voor wat ik nu het liefste doe. Mensen begeleiden in het op een ándere, positieve en waarderende manier, omgaan met dementie. Mij heeft het heel veel opgeleverd. Inmiddels is mijn moeder overleden maar ik ging met plezier naar haar toe. Gesprekken voerden we niet meer, hoogstens wat losse zinnen, maar ik werd regelmatig door haar verrast en het contact was fijner dan ooit. Ik zag haar en zij zag mij. Ik zou deze jaren niet gemist willen hebben. Ze zijn voor mij de nieuwe herinneringen die mijn moeder samen met mij gecreëerd heeft.

Over mij: hele korte CV: geboren in Arnhem in 1968 en in 2007 gestart met eigen bedrijf Vidya Consultancy als trainer en coach, na een loopbaan in zakelijke dienstverlening, HRM en training.
Mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening, opleidingen zoals Systemisch werk (familie-opstellingen en systemisch coach), NLP Practitioner en Master, Mindfulnesstrainer, workshops zoals Deep Democracy en de Transactionele Analyse 101,  mijn mantelzorgschap; het is een wonderlijke combinatie misschien.
Voor mij werkt het mee om steeds vanuit meerdere perspectieven te kunnen kijken.

als je contact met me wilt, klik dan hier

Ik hou jou, jij ook mij?’ ‘Ja mam, ik hou ook heel veel van jou.’