workshops De ontspannen Mantelzorger

Als mantelzorger ben je vooral druk met anderen. Je staat 24 uur per dag paraat en bent altijd alert op een telefoontje of berichtje van degene waar je voor zorgt. Dat doe je met liefde, maar het wordt je soms ook te veel. Het lukt niet altijd om al die ballen in de lucht te houden en het zelf ook nog eens goed te hebben. Hoe kun je dit zorgen met meer ontspanning doen?

In twee avonden gaan we daarmee aan de slag. Je ‘leert’ om beter voor jezelf te zorgen, zodat je dat ook voor anderen kunt blijven doen. Om aandacht te hebben voor jezelf en je omgeving, waar jij en de ander blijer van worden. Dat doen we vanuit oefeningen, ervaringen en in gesprek met elkaar. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng en je gaat naar huis met praktische handvatten en direct toepasbare oefeningen.

Het gaat om een workshop die twee avonden omvat en de kosten daarvoor zijn € 150,- inclusief btw, koffie/thee en lekkers. Om iedereen voldoende aandacht te geven is er plaats voor 6 deelnemers. Bij 3 deelnemers of meer gaat de workshop door. Dit hoor je uiterlijk 2 weken voor de workshopdatum.

Locatie is Statenlaan 8, Arnhem.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de workshop. Hier vind je onze privacyverklaring.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je bellen of mailen: 06 – 15 600 650 of yvonne@nieuweherinnering.nl